Bruidsjapon op maat

Ben je in een bruidszaak geslaagd? Of heb je op Internet je droomjapon gevonden? Gefeliciteerd!! Maak dan bij Kleding&Stuk een vrijblijvende afspraak om te kijken naar de mogelijkheden om de bruidsjapon te vermaken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld het op lengte maken van de japon, het innemen of uitleggen van de japon of zie je graag een aantal andere aanpassingen? Kom dan tijdig naar mijn atelier om de mogelijkheden te bespreken. Een gerustgestelde bruid, die weet waar ze aan toe is, kan beter genieten van de voorbereiding op haar grote dag.

bruidsmode

Wat kun je verwachten

Een bruiloft is een van de mooiste en meest bijzondere dagen van je leven. Dan wil jij je natuurlijk zelf ook extra mooi en bijzonder voelen! Ik neem daarom alle tijd en aandacht. Kom gerust met een geliefd familielid of goede vriendin langs in mijn naaiatelier tijdens een afspraak.

  • Wil je een afspraak maken? Dan kun je hier een afspraak inplannen. Bepaal zelf wanneer je bezoek het beste uitkomt. Je mag me natuurlijk ook bellen of mailen.
  • Tijdens je eerste bezoek nemen we samen door wat de beste optie is voor het vermaken van jouw japon. Dat betekend passen, mogelijkheden doorspreken, spelden, noem maar op.
  • We maken direct een volgende afspraak wanneer jouw japon af is en je deze weer kunt afhalen.
  • Soms is het noodzakelijk om weer een tussen afspraak te plannen.
  • Als de japon helemaal naar wens is dan kun je de japon afhalen. We passen je japon nog een keer en leggen als dat nodig mocht zijn nog de laatste hand, the finishing touch!. Je krijgt ook nog wat tips en trucs om je japon zo mooi mogelijk op deze bijzondere dag te dragen.

Kosten

Welke kosten er precies komen kijken om je japon perfect naar je eigen stijl te personaliseren en mooi passend te maken is niet exact te vertellen. Gemiddeld genomen liggen die rond €175,00. Neem dit als richtprijs, Dit is erg afhankelijk van de wensen van de klant. Bij de wat grotere aanpassingen kunnen de kosten wat hoger uitvallen.